Ir al contenido principal

En els trinquets no t'oblidem
En este món hi han noticies de tot tipo. Hi ha noticies esperades, desijades... pero també hi ha d'atres que ni són esperades ni desijades.

Ahir una noticia deixava grogui a la família de la pilota valenciana. Antonio Núñez Celda, Núñez per als mants de la vaqueta, ens deixava. La noticia, com no podia ser d'un atra forma corria per les rets socials.

Núñez ha sigut un gran pilotari. Un pilotari que es mantindrà viu entre les muralles dels trinquets, en els recort de tots els aficionats. Fins el passat setembre fon pilotari professional i un dels més estimats. Han sigut 25 anys entre trinquets i frontons.

De Quart de Poblet a Beniparrell i d'allí als trinquets. Del frontó a la galocha i d'allí al món professional. Núñez trencà la maldicció dels esquerrans. Obrí el camí ad atres com el propi Álvaro i Pedro.

Sense cap dubte era especial, no solament pel seu joc si no també pel seu caràcter, introvertit pero al mateix temps obert.

Ha sigut un pilotari en dos mans, en un carchot i un rebot espectacular. Un jugador molt tècnic i complet capaç de guanyar els millors campeonats d'escala i corda com de frontó. Ha participat en moltes trobades vasc-valencianes. S'ha enfrontat als millors, ell era dels millors, i ha recorregut tota la geografia valenciana jugant pels trinquets i frontons valencians.

Hui el món de la pilota ha despedit a Núñez pero mai el podrem oblidar.

Comentarios

Entradas populares de este blog

Les estadístiques prèvies de l'Individual de Raspall

Ian i Moltó conten ya les poques hores que els falta per a protagonisar la final del XXXI Trofeu Individual de Raspall, una partida que es disputarà en el trinquet de la Llosa.
Per a Moltó serà la seua tercera final, les dos anteriors les ha guanyat, per a Ian, en canvi, serà la seua primera experiència en esta final.
Es dona la circumstància de que Moltó és un dels huit jugadors que han guanyat en el seu debut en la final de l'Individual, Ian podria ser el que fa nou.


Per la seua part, el de Senyera serà el jugador vint i dos en participar en esta final. El jugador que més finals ha disputat ha sigut Waldo, que ha jugat 12 finals. Darrere d'ell Pasqual II, Juan, Armando i Coeter II han disputat cinc finals.
Campeons de l'Individual
I és que parlar de l'individual de Raspall és parlar de Waldo, el d'Oliva n'ha guanyat deu campeonats, és la màxima referència de l'individual en el món del raspall. El segon jugador en acumular campeonats individuals és Pasqual…

Rafelbunyol es prepara per a rebre les finals del Diputació de Raspall Parelles

La localitat de l'Horta Nort, l'illa del raspall, es prepara per a rebre esta fi de semana les finals del XIX Campeonat Autonòmic de Raspall Parelles, premi Diputació de Valéncia. El trinquet de Rafelbunyol acollirà en dos dies onze finals, tant masculines com femenines.
El dissabte es disputaran les primeres sis finals. Les quatre primeres seran femenines i les dos últimes masculines:
10 h: Quarta B Femenina: Meliana G – Beniparrell F 11 h: Quarta A Femenina: Favara – Alfás del Pi 12 h: Tercera Femenina: Meliana A – Borbotó C 16 h: Segona Femenina: Moixent C – Monserrat B 17 h: Quarta A Masculina: Monserrat A – La Vall D 18:30 h: Tercera Masculina: La Vall C – Muro
Ya el dumenge es viurà les finals més esperades, les de primera categoria. A les 10:30 es disputarà la final de primera categoria femenina. Novament s'enfrontaran Mar i Victòria a Ana i Noelia. Serà la tercera final que disputen enguany estes dos parelles i les dos anteriors les guanyaren les jugadores que en …

Mascletà per a Pere Roc II, Jesús i Carlos

Com en totes les mascletaes, on el terratrémol es deixa per al final, la final de la Lliga Bankia d'Escala i Corda ha vixcut un gran final. Just en el moment en que l'equip blau era incapaç de tornar, per última vegada, la vaqueta, una explosió d'emocions omplia el vell trinquet de Pelayo. Per una part, les emocions de Francés, Javi i Bueno que, tenint opcions a lo llarc de la partida veïen com en els tres últims jocs eren incapaços de fer front a Pere Roc II, Jesús i Carlos que arribaven a l'última part de la partida més entonats. Sensació agredolça la dels representants de Vilarreal sense cap dubte. En canvi, el bando roig, alegria desbordant al conseguir el triumfo i en l'escala, predomini ya en els partidaris uniformats hui de roig vinguts de Benidorm, Silla i Genovés.
La de hui ha sigut una partida en gran dosis d'emoció i també molt ambientada pels enèrgics partidaris d'abdós equips. Hem pogut fruir de tres debutants en una final que no han patit del…