Puchol II i Monrabal per
un costat, i Pere Roc II i Jesús per un atre, estaran contant
ya les poques hores que falten per a que es troben els quatre en els
vestuaris del mític Pelayo, arreglant-se les mans per disputar
la final de la novena edició de la Copa d'Escala i Corda –
President de la Diputació de Valéncia.
Seran moments de
comentaris tensos, agradables, recorts de partides anteriors,
d'experiències vixcudes... Comentaris tensos perqué, al
cap i a la fi, al mateix temps que es coloquen els esparadraps, les
planchetes de ferro, el tessamoll... al mateix temps el seu cap
estarà pensant en que farà en com tindrà que
colpejar la pilota de vaqueta. Quan les jóvens promeses
tanquen la seua partida, eixiran a les lloses d'un trinquet més
que centenari per a tractar de fer-se en el segon campeonat més
important.
Fora, en els escalons, el
públic estarà ansiós per vore a quatre dels
millors jugadors de l'escala i corda. Quatre jugadors que faran, de
ben segur, alçar-se als aficionats per ovacionar als
pilotaris, perque són quatre pilotaris capaços de
transmetre moltes sensacions dins d'un trinquet.
Molt provablement, les
travesses eixiran a favor de la parella formada per Puchol II i
Monrabal. I és que, al no contar en la participació de
Soro III, el gran favorit des de l'inici era la parella liderada pel
de Vinalesa. Puchol II sempre és un segur de bon joc, i més
en Pelayo, davant d'ell tindrem a Monrabal que ha respost
perfectament al rol de miger.
Aixina i tot, davant
tenen a un parella molt potent, l'esquerrà Pere Roc II és
un rival molt complicat en un trinquet com Pelayo i Jesús
torna a recordar al gran miger que guanyà el Circuit Bancaixa
en el 2013.
Com a curiositat i també
com a incentiu, Puchol III, que ha disputat les dos últimes
finals, pot convertir-se en el primer jugador en guanyar tres vegades
la Copa.
El dissabte, a les sis de
la vesprada, Puchol II i Monrabal s'enfrontaran a Pere Roc II i Jesús
per conseguir la novena edició de la Copa d'Escala i Corda, un
trofeu que donarà pas a la temporada estival.
Comentarios
Publicar un comentario