Ir al contenido principal

Campello lidera la Lliga de Llargues




Sense dubte, un dels pobles referents en la Lliga de Llargues és el Campello. De fet guanyà nou anys de forma consecutiva, un récort difícil de superar. En el 2010 l'equip on havien jugat pilotaris com Martines, David o Santi, per diversos factors, es va fer a un costat i han sigut els equips de Tibi, Sella i Parcent els que prengueren el relleu.

L'any passat, Martines tornava al camp de batalla, i l'equip de el Campello tornava en ganes a la Lliga. Junt a jugadors com Mario, Guillermo o Jose, els del Campello tornen a liderar la Lliga molts anys després. Justament un any en que trobem una competició molt igualada, en quatre equips, el pòquer de llargues, que estan oferint una gran competició: el Campello, Benidorm, Sella i Parcent.

Després de guanyar a l'equip de Petrer 10-2, els de Campello conseguien sumar els 28 punts que els situen, a falta d'una partida, com a líders de la Lliga. Pero esta primera serà molt difícil de consolidar ya que, darrere d'ells tenen a tres equips que els poden superar. En estos moments, Benidorm i Sella es troben en segona i tercera posició igualats a 27 punts pero a falta de dos partides per a tancar la seua participació. Estos dos equips s'enfrontaren el passat dumenge en la plaça de Sella on els locals superaren 10-9 als de Benidorm. En quarta posició tenim a Parcent que suma 25 punts pero als que, en canvi, els falten tres partides per disputar.

Per tant, encarem una part final molt interessant, en quatre equips pugnant per la primera posició, i en la que, provablement, les posicions finals es determinaran en l'última jornada.

Per baix, l'equip de Petrer, en set punts, te la permanència pràcticament assegurada ya que l'equip de Muchamel ha sumat solament tres punts i solament poden sumar sis més.

El quart classificat, per a poder disputar les semifinals tindrà que superar una eliminatòria front al primer classificat del grup de Valéncia, equip que, tot fa indicar, serà un equip de Valéncia ciutat, l'equip de Valéncia Mercat Central o l'equip de Valéncia Cap i Casal.




En la segona categoria Castells i Parcent tenen assegurada la participació en semifinals. Sella, Tormos i el Campello lluitaran per les dos places restants.

En tercera categoria són Agost i Crevillent els que tenen la classificació assegurada i Fondó, Xaló i Laguar lluitaran per la tercera plaça que els donarà accés a semifinals o per la quarta que els enfrontarà al campeó del grup de Valéncia, que serà, sense dubte, un dels equips de Nàquera.

Per la seua part, en la Lliga de Palma, el clar dominador és l'equip d'Agost, guanyador de les dos últimes lligues, i que solament ha perdut una partida de les deu que ha disputat fins al moment. De moment, és un incògnita els tres equips que els acompanyaran en semifinals ya que entre el segon i el sext classificat solament hi han quatre punts de diferència. Sella i Benidorm conten en 18 punts, Murla en 15 i Laguar i Tibi en 14.

En segona categoria falten dos jornades pero en cap grup està clara la classificació final. Fins el moment en el grup A Orba és el lider seguits per Laguar, en el grup B mana Tibi pero seguit per Finestrat i en el grup C el lider és Benasau seguit de prop per Sella.

En tercera categoria Sant Vicent acabarà la lliga com a líder i ara estan seguits per Agost, Sella i Poble Nou.


En jovenils l'equip més fort del grup a és Parcent i en el grup B Benidorm i Sella es disputen la primera posició.

Comentarios

Entradas populares de este blog

Una parella de 10

  Després de nou partides disputades, Giner i Nacho han tancat un campeonat de 10 puix han conseguit sumar la victòria més important, la de la final. Per tant, la parella ha conseguit fer una Lliga perfecta, de 10, no solament pel ple de 10 victòries, també pel gran equip que han fet. I és que Giner i Nacho s'han mostrat com una parella intractable, sense fissures. Hem vist un Giner ficat en la faena, a un gran nivell, quin gust dona vore-lo jugar. Pero com ell mateixa digué en declaracions a Pilota Pro, jugava en un miger que “marca molt la diferència”, i el tenia que aprofitar. Tenim a un pilotari, un miger, qui hui en dia, en permís del número 1, Puchol II, marca la pauta a seguir, la referència en les lloses dels trinquets. Nacho te cames, físic i tècnica. Te pot jugar en criteri en les dos mans, per dalt i per baix, abarca molta cancha i sap colocar-se i colocar la pilota com pocs. Si continua jugant aixina, i te pinta de que aixina serà, tenim per a fruir molt

Triats els 17 valencians i valencianes que jugaran per guanyar l'Europeu de Pilota

  Freixo de Espada à Cinta és un chicotet municipi portugués de poc més de 3.000 habitants. Es troba en la frontera espanyola, front la província de Salamanca, i del 2 al 6 d'abril serà la capital europea de la pilota ya que allí es disputarà l'Europeu 2024. Valéncia afronta esta nova fita europea després de proclamar-se campeona del Món en Alzira fa poc més d'un any. La Selecció Valenciana encara este nou repte en novetats. La primera d'elles és que, com anuncià en el seu moment, Vicent Molinés deixa el càrrec de seleccionador, deixant pas a un cos tècnic format per Juanma Garrido, Arnau Oliver i Ana Giner, que ya formaven part de l'equip del seleccionador en Alzira 2023. Per un atra banda trobem les baixes de dos peces importants degut a les lesions, Mar en dones i Puchol II en hòmens. Selecció Femenina L'equip femení tornarà a estar format per sis jugadores. Continuen de la cita d'Alzira Victoria, Ana de Beniparrell, Amparo de Moncada i Irene

Montaner i Tonet guanyen una vibrant final en Piles

  Gran ambient en Piles, el trinquet de la Safor oferia un ambient immillorable, plena l'escala i les galeries, els aficionats esperaven gojar d'una gran partida i aixina fon. Ambient de gran final i moltes ganes de vore pilota, eixe podria ser el resum dels minuts previs a que la final de la Lliga Pro 1 de raspall es disputara. La reballà donava la treta als blaus, un factor que en un trinquet com el de Piles podria ser determinant. I tot pintava a que seria una partida de traures, els dos primers jocs se n'anaven cap al saque ràpidament, iguals a 5 . Iván tornava al traure novament, i tot que també es lluïa posant la vaqueta en joc, els rojos donaven molta guerra. Passàvem aixina a un tram de la partida de guerrilla on els dos restos treyen violentament i colocaven la vaqueta en els racons per sumar quinzes i els dos punters s'encaraven a pilotades buscant el quinze i defenent el seu marcador. Foren moments espectaculars, de desgast. Aixina i tot els jocs el