Ir al contenido principal

Puchol II, Nacho i Carlos els millors d'escala i corda del 2021

 



Quan entrem en decembre i escomencem a esgotar els últimes dies de l'any, en tots els àmbits mamprenem a fer valoracions d'allò vixcut a lo llarc de l'any que anem a rematar en breu. Una d'eixes coses que més habitualment fem es buscar els millors jugadors d'un deport. I en eixa faena mos trobem ara.

Fa uns dies decidirem fer un procés de votacions per trobar els millors pilotaris del 2021 en la modalitat d'escala i corda, per votacions entre els nostres seguidors d'Instagram. Triarem els huit millors restos, els huit millors migers i els huit punters més destacats. Vint i quatre pilotaris, vint i tres en realitat perqué Salva de Massamagrell, que enguany ha destacat tant com a punter com a miger, el teníem en abdós posicions.

Després d'un procés on el que més vots rebia en cada enfrontament virtual es classificava per a la següent fase, arribàvem a la final que hui donaria els resultats dels millors pilotaris d'escala i corda del 2021.





Puchol II el millor rest del 2021

Després de desfer-se clarament de Pere Roc II en l'eliminatòria de quarts de final i de Giner en la de semifinals, el de Vinalesa ha tingut un duríssim rival en la nostra final, De la Vega. El campeó de Lliga i de Copa, al igual que feu en la final de l'Individual, ha apretat al número u. Per tant sols dos vots (134-132) Puchol ha sigut triat com el millor escaleter del 2021.

El de Vinalesa, que certifica també en esta votació el que va demostrar en la final de l'Individual d'escala i corda, continua manant en l'escala i corda. En plena madurea, als seus trenta anys, Xavi Puchol està totalment assentat com a la màxima figura de la modalitat. Després de guanyar el seu quart individual ha demostrat ser el referent a lo llarc de l'any, tenint que jugar campeonats i partides molt pesades i complicades.

A banda del campeonat Individual, Puchol II ha guanyat també en el 2021 el Trofeu Levante UD.

Puchol II ha rebut 555 vots a lo llarc de tot el procés.


Nacho el millor miger

Nacho solament ha guanyat el Trofeu Mestres d'entre les grans competicions pero ha demostrat en el dia a dia i a lo llarc de tot l'any, ser el referent entre els migers. El seu domini dels espais, la seua pegada i el domini de les dos mans l'han colocat com a màxima figura.

Després de desfer-se de Santi i Tomás II en les fases prèvies, en la final s'ha “enfrontat” a Javi. El de Massalfassar, campeó de Lliga i de Copa en este 2021 no ha pogut en el carisma i la regularitat del de Beniparrell.

Nacho enguany ha guanyat també el Diputació de Castelló i atres trofeus menors com el trofeu Villareal CF o el Trofeu Tio Pena de Massamagrell.

En esta final ha rebut 185 vots front els 70 de Javi que ha completat també un gran 2021. En total Nacho ha rebut 609 vots en tot el procés.


Carlos el millor punter del 2021

Després d'uns anys entre els millors, i ya assentat en el primer escalafó, el de Genovés ha demostrat ser el millor punter d'entre tots els aspirants. La seua seguritat, guanyada en el pas dels anys, el seu coneiximent d'una posició tant complicada i la seua pegada en els moments decisius han fet que siga triat com a millor punter del 2021.

Quan se vol completar un trio en un punter de calitat, que sap que fer en cada moment, en el 2021 s'ha d'optar per Carlos, pilotari que sempre complix al màxim en esta posició. A més a més, ha sigut el campeó de l'única competició important que es juga en punters.

El seu bon rendiment l'ha dut a participar com a miger en campeonats importants com ara la Copa.

La seua trayectòria en este procés ha sigut contundent, es va desfer clarament d'Hilari i Héctor en les eliminatòries prèvies, i en la final supera a Conillet clarament (180-77). En total, Carlos ha rebut 529 vots en este procés.


Comentarios

Entradas populares de este blog

Una parella de 10

  Després de nou partides disputades, Giner i Nacho han tancat un campeonat de 10 puix han conseguit sumar la victòria més important, la de la final. Per tant, la parella ha conseguit fer una Lliga perfecta, de 10, no solament pel ple de 10 victòries, també pel gran equip que han fet. I és que Giner i Nacho s'han mostrat com una parella intractable, sense fissures. Hem vist un Giner ficat en la faena, a un gran nivell, quin gust dona vore-lo jugar. Pero com ell mateixa digué en declaracions a Pilota Pro, jugava en un miger que “marca molt la diferència”, i el tenia que aprofitar. Tenim a un pilotari, un miger, qui hui en dia, en permís del número 1, Puchol II, marca la pauta a seguir, la referència en les lloses dels trinquets. Nacho te cames, físic i tècnica. Te pot jugar en criteri en les dos mans, per dalt i per baix, abarca molta cancha i sap colocar-se i colocar la pilota com pocs. Si continua jugant aixina, i te pinta de que aixina serà, tenim per a fruir molt

Triats els 17 valencians i valencianes que jugaran per guanyar l'Europeu de Pilota

  Freixo de Espada à Cinta és un chicotet municipi portugués de poc més de 3.000 habitants. Es troba en la frontera espanyola, front la província de Salamanca, i del 2 al 6 d'abril serà la capital europea de la pilota ya que allí es disputarà l'Europeu 2024. Valéncia afronta esta nova fita europea després de proclamar-se campeona del Món en Alzira fa poc més d'un any. La Selecció Valenciana encara este nou repte en novetats. La primera d'elles és que, com anuncià en el seu moment, Vicent Molinés deixa el càrrec de seleccionador, deixant pas a un cos tècnic format per Juanma Garrido, Arnau Oliver i Ana Giner, que ya formaven part de l'equip del seleccionador en Alzira 2023. Per un atra banda trobem les baixes de dos peces importants degut a les lesions, Mar en dones i Puchol II en hòmens. Selecció Femenina L'equip femení tornarà a estar format per sis jugadores. Continuen de la cita d'Alzira Victoria, Ana de Beniparrell, Amparo de Moncada i Irene

Montaner i Tonet guanyen una vibrant final en Piles

  Gran ambient en Piles, el trinquet de la Safor oferia un ambient immillorable, plena l'escala i les galeries, els aficionats esperaven gojar d'una gran partida i aixina fon. Ambient de gran final i moltes ganes de vore pilota, eixe podria ser el resum dels minuts previs a que la final de la Lliga Pro 1 de raspall es disputara. La reballà donava la treta als blaus, un factor que en un trinquet com el de Piles podria ser determinant. I tot pintava a que seria una partida de traures, els dos primers jocs se n'anaven cap al saque ràpidament, iguals a 5 . Iván tornava al traure novament, i tot que també es lluïa posant la vaqueta en joc, els rojos donaven molta guerra. Passàvem aixina a un tram de la partida de guerrilla on els dos restos treyen violentament i colocaven la vaqueta en els racons per sumar quinzes i els dos punters s'encaraven a pilotades buscant el quinze i defenent el seu marcador. Foren moments espectaculars, de desgast. Aixina i tot els jocs el