Ir al contenido principal

¿Qué passarà en Moncada?




Soro III i Jesús, contra pronòstic guanyaren la primera partida de la fase final del Circuit Bancaixa. El joc de Jesús fon determinant per a determinar el guanyador de la primera partida. Ara, els representants d'Alcàsser porten aventage de cara a les dos possibles partides en Moncada.

¿Sentenciaran Soro III i Jesús en la segona partida?

Les opcions de Soro III i Jesús de guanyar esta serie final passaven per Pelayo. Si la parella no conseguia eixa victòria tindrien series dificultats de fer-se en el Circuit Bancaixa. Puix be, guanyaren i ara les seues opcions han aumentat.

¿A qui favorix Moncada?

Pelayo és un gran trinquet, per dimensions i carisma. Pero el de Moncada és un trinquet monumental. Es tracta d'un trinquet molt gran en el que destaca l'altura del seu sostre i la facilitat per a poder trobar el palquet. Açò favorix el joc del trio ya que la parella tindrà que cobrir més espais tenint en conte el perill del palquet. També és cert que es tracta d'un trinquet que pot favorir el joc dels canoners, com ara Soro i Jesús, pero també Puchol II i Herrera.

Soro III és el jugador que més partides ha disputat en el Trinquet de la Ciutat (en construcció) de la Pilota. Això, de ben segur, és un valor afegit per a la parella. Pero no tenim que oblidar que tant Tato com Herrera ya han disputat finals en l'instalació de la Generalitat.

¿Continuarà Jesús al mateix nivell?

Un atre punt interessant per al dumenge serà comprovar l'estat de Jesús. La partida en Pelayo del de Silla fon, simplement, espectacular. Si en Moncada torna a oferir eixe nivell, la parella tindrà molts opcions de rematar la faena en la segona partida. Per a molts la partida de Jesús fon la millor de la seua carrera i si continua jugant al mateix nivell Puchol II, Tato i Herrera tindran un problema, pero els espectadors fruirem de valent.

¿Cóm afrontarà el trio de Puchol III la partida?

Si el trio vol forçar la tercera partida tindrà que fer un joc més tàctic, buscar els forats, menejar als seus rivals, allargar la partida... Quan, en Pelayo, els blaus implantaren el seu joc, dominaren la partida. En el moment en el que es jugà sense tregua, a cara descoberta, la parella es feu forta. En Moncada, si volen forçar la tercera partida, deuran de ser més pacients.

¿Per qui es decantarà l'afició?

Habitualment l'aficionat neutra es decanta pel menys favorit, el menys important. Ara mateixa Soro III és el número uno de l'escala i corda. És l'actual campeó del individual i habitual en els campeonats més importants. Puchol II és la novetat, la jove figura emergent. Són dos pilotaris que alcen moltes simpaties, que arrastren molts aficionats. Per tant les forces, en este sentit estaran prou igualades. Tampoc hi ha que oblidar que tant Massamagrell com Vianlesa són dos poblacions de la mateixa comarca que Moncada, es a dir, molt pròximes al trinquet de la final.

Tampoc tenim que oblidar als Pucholfans. Puchol II ha revolucionat els trinquets, no solament pel seu joc i la seua joventut, també ha sigut l'inspiració d'un nou fenomen, els pucholfans que seguixen al pilotari de Vinalesa per tots els trinquets. Per al dumenge en Moncada, des de Vinalesa s'han confirmat més de 100 entrades.

Tot fa indicar que el trinquet es puga omplir i que oferir una de les millors entrades registrades en Moncada.

¿Tindrem tercera partida?

Este seria el desig de tots els aficionats. Esta serie final està reviscolant l'escala i corda. Ha alçat molta expectació i l'igualtat entre les dos formacions és màxima, la victòria en una partida es pot decantar pels detalls. És molt possible que el 24 de març es tornen a enfrontar en la partida definitiva.

Comentarios

Entradas populares de este blog

Una parella de 10

  Després de nou partides disputades, Giner i Nacho han tancat un campeonat de 10 puix han conseguit sumar la victòria més important, la de la final. Per tant, la parella ha conseguit fer una Lliga perfecta, de 10, no solament pel ple de 10 victòries, també pel gran equip que han fet. I és que Giner i Nacho s'han mostrat com una parella intractable, sense fissures. Hem vist un Giner ficat en la faena, a un gran nivell, quin gust dona vore-lo jugar. Pero com ell mateixa digué en declaracions a Pilota Pro, jugava en un miger que “marca molt la diferència”, i el tenia que aprofitar. Tenim a un pilotari, un miger, qui hui en dia, en permís del número 1, Puchol II, marca la pauta a seguir, la referència en les lloses dels trinquets. Nacho te cames, físic i tècnica. Te pot jugar en criteri en les dos mans, per dalt i per baix, abarca molta cancha i sap colocar-se i colocar la pilota com pocs. Si continua jugant aixina, i te pinta de que aixina serà, tenim per a fruir molt

Triats els 17 valencians i valencianes que jugaran per guanyar l'Europeu de Pilota

  Freixo de Espada à Cinta és un chicotet municipi portugués de poc més de 3.000 habitants. Es troba en la frontera espanyola, front la província de Salamanca, i del 2 al 6 d'abril serà la capital europea de la pilota ya que allí es disputarà l'Europeu 2024. Valéncia afronta esta nova fita europea després de proclamar-se campeona del Món en Alzira fa poc més d'un any. La Selecció Valenciana encara este nou repte en novetats. La primera d'elles és que, com anuncià en el seu moment, Vicent Molinés deixa el càrrec de seleccionador, deixant pas a un cos tècnic format per Juanma Garrido, Arnau Oliver i Ana Giner, que ya formaven part de l'equip del seleccionador en Alzira 2023. Per un atra banda trobem les baixes de dos peces importants degut a les lesions, Mar en dones i Puchol II en hòmens. Selecció Femenina L'equip femení tornarà a estar format per sis jugadores. Continuen de la cita d'Alzira Victoria, Ana de Beniparrell, Amparo de Moncada i Irene

Montaner i Tonet guanyen una vibrant final en Piles

  Gran ambient en Piles, el trinquet de la Safor oferia un ambient immillorable, plena l'escala i les galeries, els aficionats esperaven gojar d'una gran partida i aixina fon. Ambient de gran final i moltes ganes de vore pilota, eixe podria ser el resum dels minuts previs a que la final de la Lliga Pro 1 de raspall es disputara. La reballà donava la treta als blaus, un factor que en un trinquet com el de Piles podria ser determinant. I tot pintava a que seria una partida de traures, els dos primers jocs se n'anaven cap al saque ràpidament, iguals a 5 . Iván tornava al traure novament, i tot que també es lluïa posant la vaqueta en joc, els rojos donaven molta guerra. Passàvem aixina a un tram de la partida de guerrilla on els dos restos treyen violentament i colocaven la vaqueta en els racons per sumar quinzes i els dos punters s'encaraven a pilotades buscant el quinze i defenent el seu marcador. Foren moments espectaculars, de desgast. Aixina i tot els jocs el