Ir al contenido principal

Moro guanya l'Individual



S'esperava molt de l'enfrontament entre Roberto i el Moro. Beniparrell i Massalfassar es tornaven a enfrontar en la final del Trofeu Edicom-Interpobles. Pero la realitat és que hui el millor ha sigut, en molta claritat, Javier Díez, el Moro, que hui jugava la seua última partida representant al seu poble per a dur la camiseta de Quart de les Valls el pròxim Trofeu El Corte Inglés.

Segurament la final de hui haurà segut la més deslluïda dels últims anys. Les dos formacions basaven el seu potencial en les capacitats dels seus bots. Per la seua part el Moro ha demostrat trobar-se en un gran moment. En canvi, Roberto no ha pogut desplegar el seu joc.

La partida de hui ha sigut un recital del de Massalfassar. Ha fet un gran bot, ha buscat el erro del contrincant, ha jugat a l'aire, ha dominat el joc. Poc més es pot dir d'esta partida. Roberto no ha tingut el seu dia, als de Beniparrell els ha costat entrar en la partida i l'han pagat molt car.

El resultat final 70-15 ha sigut reflexe de lo que ha passat en el carrer d'Alfarp.


Detalls per a l'Individual

Sense cap dubte Roberto i el Moro són, hui en dia, els millors bots de la galocha. Són jugadors molt potents, determinants en el bot i capacitats per a jugar i atacar de volea. A més a més ya disputaren la final de l'any passat, quan es jugà la primera edició de l'Individual de galocha. Són, per tant, els màxims favorits per a protagonisar la final d'esta segona edició que, també es disputarà en primera categoria, íntegrament en el carrer de pilota d'Alfarp. Aixina que la partida de hui servia a l'aficionat per a mesurar les opcions dels dos favorits.

Hui en Alfarp el Moro ha presentat les seues credencials per a disputar la final de l'Individual. El nivell que ha mostrat hui serà molt difícil de superar. Complicat el tindrà Guillermo de el Puig per a superar-lo el pròxim dissabte.

Per la seua part, dona la sensació de que Roberto no arriba en tan bona forma com per a poder revalidar el títul. El de Beniparrell te una semana per davant per canviar el chip i enfrontar-se a Xime de Massalfassar en la seua eliminatòria.


Adrià, la nova perla de Beniparrell

Si l'any passat Adrià no quallà una partida en la final, hui ha sigut el millor jugador del seu equip. Este any li ha servit per a madurar, per a jugar més calmat, templant el seu joc. És cert que te que polir encara el seu joc pero en 18 anys te molt corregut per davant. Poc ha pogut fer, pero ha deixat detalls molt interessants, com dos volees en l'esquerra a l'aire que han donat bon detall de la seua tècnica.





L'última partida de Manya

És l'últim representant d'una generació que ha donat molts èxits al seu poble. En 43 anys Ramón Devis ha guanyat 11 Interpobles, quatre Trofeus El Corte Inglés, huit Supercopes, ha guanyat el Trofeu Corts Valencianes, la Copa generalitat Valenciana i ha rebut la Insígnia d'Or de la FPV.

Manya ha sigut un jugador de carrer, tècnic, inteligent i que sempre ha buscat algo més davant de la corda. També ha sigut un mestre en la ferida, capaç de sumar molts quinzes directes per al seu equip en cada partida.

Hui es retira un gran, un dels millor punters i feridors que ha donat la galocha. Hui ha disputat la seua última final un dels pilotaris en més classe de la pilota valenciana.





Massalfassar també guanya en jovenils


La prèvia també ha sigut una partida dominada per l'equip de Massalfassar, un equip més experimentat que el seu oponent, Borbotó. D'esta forma, l'equip de l'Horta Nort demostra tindre preparat el recanvi generacional.


Comentarios

Entradas populares de este blog

Una parella de 10

  Després de nou partides disputades, Giner i Nacho han tancat un campeonat de 10 puix han conseguit sumar la victòria més important, la de la final. Per tant, la parella ha conseguit fer una Lliga perfecta, de 10, no solament pel ple de 10 victòries, també pel gran equip que han fet. I és que Giner i Nacho s'han mostrat com una parella intractable, sense fissures. Hem vist un Giner ficat en la faena, a un gran nivell, quin gust dona vore-lo jugar. Pero com ell mateixa digué en declaracions a Pilota Pro, jugava en un miger que “marca molt la diferència”, i el tenia que aprofitar. Tenim a un pilotari, un miger, qui hui en dia, en permís del número 1, Puchol II, marca la pauta a seguir, la referència en les lloses dels trinquets. Nacho te cames, físic i tècnica. Te pot jugar en criteri en les dos mans, per dalt i per baix, abarca molta cancha i sap colocar-se i colocar la pilota com pocs. Si continua jugant aixina, i te pinta de que aixina serà, tenim per a fruir molt

Triats els 17 valencians i valencianes que jugaran per guanyar l'Europeu de Pilota

  Freixo de Espada à Cinta és un chicotet municipi portugués de poc més de 3.000 habitants. Es troba en la frontera espanyola, front la província de Salamanca, i del 2 al 6 d'abril serà la capital europea de la pilota ya que allí es disputarà l'Europeu 2024. Valéncia afronta esta nova fita europea després de proclamar-se campeona del Món en Alzira fa poc més d'un any. La Selecció Valenciana encara este nou repte en novetats. La primera d'elles és que, com anuncià en el seu moment, Vicent Molinés deixa el càrrec de seleccionador, deixant pas a un cos tècnic format per Juanma Garrido, Arnau Oliver i Ana Giner, que ya formaven part de l'equip del seleccionador en Alzira 2023. Per un atra banda trobem les baixes de dos peces importants degut a les lesions, Mar en dones i Puchol II en hòmens. Selecció Femenina L'equip femení tornarà a estar format per sis jugadores. Continuen de la cita d'Alzira Victoria, Ana de Beniparrell, Amparo de Moncada i Irene

En Benissa, pilota i misa

Que la pilota és especial ya ho saben tots els que estan llegint estes llínies. Una de les característiques que fan del nostre un deport especial, més estimat, de bo, pels seus practicants és la intensa activitat per part dels aficionats. A diferència dels clubs de fútbol, en pilota no tenim milers de socis i abonats, pero si tenim un grapat d'enamorats en cada poble. Un grapat que són els que li donen vida, dia a dia, a la pilota valenciana. I un bon eixemple és Benissa i el seu Campeonat Comarcal Puríssima Chiqueta. Benissa és de tots coneguts pel dit “Els dumenges, en Benissa, pilota i missa”. Per tant, és per tots coneguda la seua afició a la pilota. De fet, el seu trinquet ha sigut seu de grans partides en la seua història. Pero el trinquet es manté viu gràcies a eixe grapat d'aficionats del poble que encara s'ocupa d'organisar, entre d'atres coses, un campeonat d'aficionats, el Puríssima Chiqueta, que es mamprengué en els huitanta.