Ir al contenido principal

Kersken i Benimagrell disputaran la final de la Champions en Alfara del Patriarca



No ha pogut ser, no tindrem final valenciana en Alfara del Patriarca. Era un difícil objectiu pero no impossible. Finalment seran les formacions de Benimagrell i Kersken les que disputaran la gran final. Serà, sense cap dubte, una final apassionant.

El grup B no ha tingut molta història. Després de que el campeó belga, l'equip d'Acoz no ha pogut participar, tot es jugava en l'enfrontament entre Sella i Benimagrell. L'equip italià, Scalvaia, equip de pallapugno, no jugava a la seua modalitat i era, per tant, inferior als equips valencians. D'esta forma, la classificació es decidiria en l'enfrontament entre els equips valencians.

En una partida molt emocionant, en la que es jugava el resquit de la final de la Lliga a Llargues, l'equip liderat per Màlia conseguia sumar primer els cinc jocs que donaven la victòria (5-3). D'esta forma, i després de guanyar 5-0 als italians, es classificaven per a la final de la Champions Coupe de Llargues.

El grup A anava a ser més complicat. Tot i la participació del campeó Holandés (Winsum) i del campeó Francés (Maubege) serien els valencians d'Alfara del Patriarca i els belgues de Kersken els que es jugarien el passaport a la final.

La partida ha sigut intensa, igualada fins el 2-2. L'equip valencià, estava jugant de tu a tu al campeó europeu. Guillermo, Pedro, Pepet, Héctor i Castelló han fet una bona partida. Pot ser els ha faltat més seguritat traent i més decisió per a fer ralles. Pero és que davant tenien a un equip que sabia perfectament com tenia que jugar i com podia guanyar als de l'Horta Nort. Benjamin, extraordinari traent, Fabian, Sam, Nicolas i David, han demostrat perque són els campeons d'Europa, en una gran efectivitat en els traures, fent ralles en el rest i llançant-la a la parà quan es tenia que fer.

Els quatre primers jocs han sigut igualats. En el quint joc, els valencians tenien un val i quinze. Un quinze més els ficaria per davant en el marcador, pero l'espenta, la força i la regularitat dels belgues han fet que els de Kersken remontaren el joc i remataren la faena després espentats per la victòria en este quint joc.

Al remat, 5-2 favorable a Kersken per lo que eren els belgues els que conseguien passar a la final.

Benimagrell – Kersken, la final

La final es disputarà demà dumenge a les 11:30 en el carrer Major d'Alfara del Patriarca i enfrontarà al campeó europeu i al subcampeó valencià.

S'espera una gran final, en la que vorem un Benimagrell liderat per un gran traure, Màlia i en jugadors habituats a jugar a ralles.

Davant tindran al millor jugador d'Europa, Benjamin, i a tot un equip que viu per ad este deport. Aixina i tot, segur que l'equip valencià tindrà moltes opcions de poder superar al que és, hui en dia, el millor equip de llargues.

Resultats fase de grups

Grup A

Kersken 5 – Winsun 1
Alfara 5 – Maubege 3
Maubege 2 – Winsun 5
Alfara 2 – Kersken 5
Alfara 5 – Winsun 1
Kersken 5 – Maubege 2

Grup B

Scalvia 5 – Acoz 0
Sella 3 – Benimagrell 5
Benimagrell 5 – Acoz 0
Sella 5 – Scalvia 0
Scalvia 0 – Benimagrell 5

Sella 5 – Acoz 0

Comentarios

Entradas populares de este blog

Una parella de 10

  Després de nou partides disputades, Giner i Nacho han tancat un campeonat de 10 puix han conseguit sumar la victòria més important, la de la final. Per tant, la parella ha conseguit fer una Lliga perfecta, de 10, no solament pel ple de 10 victòries, també pel gran equip que han fet. I és que Giner i Nacho s'han mostrat com una parella intractable, sense fissures. Hem vist un Giner ficat en la faena, a un gran nivell, quin gust dona vore-lo jugar. Pero com ell mateixa digué en declaracions a Pilota Pro, jugava en un miger que “marca molt la diferència”, i el tenia que aprofitar. Tenim a un pilotari, un miger, qui hui en dia, en permís del número 1, Puchol II, marca la pauta a seguir, la referència en les lloses dels trinquets. Nacho te cames, físic i tècnica. Te pot jugar en criteri en les dos mans, per dalt i per baix, abarca molta cancha i sap colocar-se i colocar la pilota com pocs. Si continua jugant aixina, i te pinta de que aixina serà, tenim per a fruir molt

Triats els 17 valencians i valencianes que jugaran per guanyar l'Europeu de Pilota

  Freixo de Espada à Cinta és un chicotet municipi portugués de poc més de 3.000 habitants. Es troba en la frontera espanyola, front la província de Salamanca, i del 2 al 6 d'abril serà la capital europea de la pilota ya que allí es disputarà l'Europeu 2024. Valéncia afronta esta nova fita europea després de proclamar-se campeona del Món en Alzira fa poc més d'un any. La Selecció Valenciana encara este nou repte en novetats. La primera d'elles és que, com anuncià en el seu moment, Vicent Molinés deixa el càrrec de seleccionador, deixant pas a un cos tècnic format per Juanma Garrido, Arnau Oliver i Ana Giner, que ya formaven part de l'equip del seleccionador en Alzira 2023. Per un atra banda trobem les baixes de dos peces importants degut a les lesions, Mar en dones i Puchol II en hòmens. Selecció Femenina L'equip femení tornarà a estar format per sis jugadores. Continuen de la cita d'Alzira Victoria, Ana de Beniparrell, Amparo de Moncada i Irene

Montaner i Tonet guanyen una vibrant final en Piles

  Gran ambient en Piles, el trinquet de la Safor oferia un ambient immillorable, plena l'escala i les galeries, els aficionats esperaven gojar d'una gran partida i aixina fon. Ambient de gran final i moltes ganes de vore pilota, eixe podria ser el resum dels minuts previs a que la final de la Lliga Pro 1 de raspall es disputara. La reballà donava la treta als blaus, un factor que en un trinquet com el de Piles podria ser determinant. I tot pintava a que seria una partida de traures, els dos primers jocs se n'anaven cap al saque ràpidament, iguals a 5 . Iván tornava al traure novament, i tot que també es lluïa posant la vaqueta en joc, els rojos donaven molta guerra. Passàvem aixina a un tram de la partida de guerrilla on els dos restos treyen violentament i colocaven la vaqueta en els racons per sumar quinzes i els dos punters s'encaraven a pilotades buscant el quinze i defenent el seu marcador. Foren moments espectaculars, de desgast. Aixina i tot els jocs el