Ir al contenido principal

Moltó, Tonet IV i Ricardet triats com els millors pilotaris de raspall del 2021

 


Uns dies deprés de triar els millors pilotaris d'escala i corda per part dels nostres seguidors en Instagram, hem repetit procés per tal de seleccionar els millors en la modalitat del raspall. Després de superar diferents fases en les que els usuaris votaven entre dos pilotaris de la mateixa posició, els que han sigut seleccionats en la fase final, i per tant, els que podem considerar com a millors pilotaris del 2021, han sigut Moltó, Tonet IV i Ricardet.




MOLTÓ

El rest de Barcheta ha sigut el triat en una final que l'ha “enfrontat” a Vercher. Als seus 31 anys, Moltó, és un dels màxims referents del raspall. Tant és aixina que ha disputat les últimes set finals de l'Individual. Tot i haver perdut enguany, per segona ocasió consecutiva este campeonat front a Tonet IV, el de Barcheta continua sent molt valorat pels aficionat.

A banda de l'Individual, Moltó ha disputat la final del Trofeu Mixt Masymas Supermercats y ha guanyat la final del Trofeu Mestres que reunia als millors jugadors de l'any. A lo llarc del 2021 ha disputat 72 partides, d'elles ha guanyat 32.

Dins del nostre procés superà per poc a Salelles II en els quarts de final, i a Vicent en la semifinal. En la final superava per 63 vots a Vercher, pilotari que ha completat una gran temporada. En total, Moltó ha rebut 587 vots en tot el procés.


TONET IV

Si en les lloses dels trinquets Tonet IV no te rival, en els enfrontaments virtuals tampoc ha tingut grans dificultats. Que el del Genovés és, hui en dia i en només 23 anys, el pilotari de referència del raspall, no és cap secret i això s'ha reflectit també en el nostre procés en búsqueda dels millors pilotaris de l'any. En les tres fases del nostre procés el recolzament dels aficionats ha sigut casi per unanimitat. En la final, la més apretada (per dir-lo d'alguna forma) he rebut 314 vots front als 69 del seu “rival” Seve, que enguany ha fet també una gran temporada.

En total, el de Genovés, ha conseguit 920 vots (front als 133 que han rebut els seus contrincants).

Tonet IV te com a grans triumfos la victòria de l'Individual (que l'ha guanyat per segona vegada consecutiva) i el Trofeu Mestres. Pero també ha sigut subcampeó de Lliga, i campeó dels trofeus Mixt Masymas, Llosa de Ranes i del Família Ballester (Genovés).

A més a més, i com a número u que és, ha tingut que enfrontar-se a partides molt complicades, conseguint un total en el 2021 de 43 victòries i 26 derrotes.


RICARDET

En la punta tampoc ha hagut massa història, Ricardet ha superat en solvència les tres fases d'este campeonat virtual. En la primera ronda es desfeya fàcilment del jove Bossio, en la semifinal superava clarament a Murcianet, i en la final, en l'enfrontament més competit (el que més participació ha tingut, 704 vots) superava per 72 vots a una de les promeses del raspall, Marc d'Alcàntera del Xúquer.

Ricardet és un dels fixes en les grans competicions de raspall, disputant 56 partides a lo llarc de l'any (d'elles ha guanyat 34). En el 2021 ha guanyat la Lliga (per tercera vegada), i també el torneig Mancomunitats i el subcampeonat del Mestres.

En tot el procés, el del Genovés ha rebut 932 vots que el coloquen com al pilotari en més vots de tot el procés.

Comentarios

Entradas populares de este blog

Una parella de 10

  Després de nou partides disputades, Giner i Nacho han tancat un campeonat de 10 puix han conseguit sumar la victòria més important, la de la final. Per tant, la parella ha conseguit fer una Lliga perfecta, de 10, no solament pel ple de 10 victòries, també pel gran equip que han fet. I és que Giner i Nacho s'han mostrat com una parella intractable, sense fissures. Hem vist un Giner ficat en la faena, a un gran nivell, quin gust dona vore-lo jugar. Pero com ell mateixa digué en declaracions a Pilota Pro, jugava en un miger que “marca molt la diferència”, i el tenia que aprofitar. Tenim a un pilotari, un miger, qui hui en dia, en permís del número 1, Puchol II, marca la pauta a seguir, la referència en les lloses dels trinquets. Nacho te cames, físic i tècnica. Te pot jugar en criteri en les dos mans, per dalt i per baix, abarca molta cancha i sap colocar-se i colocar la pilota com pocs. Si continua jugant aixina, i te pinta de que aixina serà, tenim per a fruir molt

Triats els 17 valencians i valencianes que jugaran per guanyar l'Europeu de Pilota

  Freixo de Espada à Cinta és un chicotet municipi portugués de poc més de 3.000 habitants. Es troba en la frontera espanyola, front la província de Salamanca, i del 2 al 6 d'abril serà la capital europea de la pilota ya que allí es disputarà l'Europeu 2024. Valéncia afronta esta nova fita europea després de proclamar-se campeona del Món en Alzira fa poc més d'un any. La Selecció Valenciana encara este nou repte en novetats. La primera d'elles és que, com anuncià en el seu moment, Vicent Molinés deixa el càrrec de seleccionador, deixant pas a un cos tècnic format per Juanma Garrido, Arnau Oliver i Ana Giner, que ya formaven part de l'equip del seleccionador en Alzira 2023. Per un atra banda trobem les baixes de dos peces importants degut a les lesions, Mar en dones i Puchol II en hòmens. Selecció Femenina L'equip femení tornarà a estar format per sis jugadores. Continuen de la cita d'Alzira Victoria, Ana de Beniparrell, Amparo de Moncada i Irene

Montaner i Tonet guanyen una vibrant final en Piles

  Gran ambient en Piles, el trinquet de la Safor oferia un ambient immillorable, plena l'escala i les galeries, els aficionats esperaven gojar d'una gran partida i aixina fon. Ambient de gran final i moltes ganes de vore pilota, eixe podria ser el resum dels minuts previs a que la final de la Lliga Pro 1 de raspall es disputara. La reballà donava la treta als blaus, un factor que en un trinquet com el de Piles podria ser determinant. I tot pintava a que seria una partida de traures, els dos primers jocs se n'anaven cap al saque ràpidament, iguals a 5 . Iván tornava al traure novament, i tot que també es lluïa posant la vaqueta en joc, els rojos donaven molta guerra. Passàvem aixina a un tram de la partida de guerrilla on els dos restos treyen violentament i colocaven la vaqueta en els racons per sumar quinzes i els dos punters s'encaraven a pilotades buscant el quinze i defenent el seu marcador. Foren moments espectaculars, de desgast. Aixina i tot els jocs el