Ir al contenido principal

100 chiquets òmplin el carrer de Pilota de MelianaUns cent menuts pilotaris es reuniren dissabte passat en una nova edició del Encontre d'Escoles de Pilota que anualment es celebra en Meliana des de fa més de deu anys.

Pilotaris de Meliana, pero també de Nàquera, el Puig, Vinalesa, Borbotó, Tavernes Blanques, Massalfassar i Albalat, pogueren fruir d'una jornada de convivència en la que pilotaris de diferents categories (prebenjamins, benjamins i alevins) vixqueren una jornada en la que jugar a pilota i fer nous amics era lo més important.


D'esta forma el Club de Pilota de Meliana torna a demostrar que la formació i promoció de la pilota entre els més menuts és una de les seues prioritats ya que la major part dels seues esforços es concentra, precisament, en els més menuts. De fet, gràcies ad esta política és un dels màxims referents en la galocha.

Comentarios

Entradas populares de este blog

Les estadístiques prèvies de l'Individual de Raspall

Ian i Moltó conten ya les poques hores que els falta per a protagonisar la final del XXXI Trofeu Individual de Raspall, una partida que es disputarà en el trinquet de la Llosa.
Per a Moltó serà la seua tercera final, les dos anteriors les ha guanyat, per a Ian, en canvi, serà la seua primera experiència en esta final.
Es dona la circumstància de que Moltó és un dels huit jugadors que han guanyat en el seu debut en la final de l'Individual, Ian podria ser el que fa nou.


Per la seua part, el de Senyera serà el jugador vint i dos en participar en esta final. El jugador que més finals ha disputat ha sigut Waldo, que ha jugat 12 finals. Darrere d'ell Pasqual II, Juan, Armando i Coeter II han disputat cinc finals.
Campeons de l'Individual
I és que parlar de l'individual de Raspall és parlar de Waldo, el d'Oliva n'ha guanyat deu campeonats, és la màxima referència de l'individual en el món del raspall. El segon jugador en acumular campeonats individuals és Pasqual…

Rafelbunyol es prepara per a rebre les finals del Diputació de Raspall Parelles

La localitat de l'Horta Nort, l'illa del raspall, es prepara per a rebre esta fi de semana les finals del XIX Campeonat Autonòmic de Raspall Parelles, premi Diputació de Valéncia. El trinquet de Rafelbunyol acollirà en dos dies onze finals, tant masculines com femenines.
El dissabte es disputaran les primeres sis finals. Les quatre primeres seran femenines i les dos últimes masculines:
10 h: Quarta B Femenina: Meliana G – Beniparrell F 11 h: Quarta A Femenina: Favara – Alfás del Pi 12 h: Tercera Femenina: Meliana A – Borbotó C 16 h: Segona Femenina: Moixent C – Monserrat B 17 h: Quarta A Masculina: Monserrat A – La Vall D 18:30 h: Tercera Masculina: La Vall C – Muro
Ya el dumenge es viurà les finals més esperades, les de primera categoria. A les 10:30 es disputarà la final de primera categoria femenina. Novament s'enfrontaran Mar i Victòria a Ana i Noelia. Serà la tercera final que disputen enguany estes dos parelles i les dos anteriors les guanyaren les jugadores que en …

Mascletà per a Pere Roc II, Jesús i Carlos

Com en totes les mascletaes, on el terratrémol es deixa per al final, la final de la Lliga Bankia d'Escala i Corda ha vixcut un gran final. Just en el moment en que l'equip blau era incapaç de tornar, per última vegada, la vaqueta, una explosió d'emocions omplia el vell trinquet de Pelayo. Per una part, les emocions de Francés, Javi i Bueno que, tenint opcions a lo llarc de la partida veïen com en els tres últims jocs eren incapaços de fer front a Pere Roc II, Jesús i Carlos que arribaven a l'última part de la partida més entonats. Sensació agredolça la dels representants de Vilarreal sense cap dubte. En canvi, el bando roig, alegria desbordant al conseguir el triumfo i en l'escala, predomini ya en els partidaris uniformats hui de roig vinguts de Benidorm, Silla i Genovés.
La de hui ha sigut una partida en gran dosis d'emoció i també molt ambientada pels enèrgics partidaris d'abdós equips. Hem pogut fruir de tres debutants en una final que no han patit del…