Ir al contenido principal

Els escalaters guanyen el desafiu del tercer aniversari de Vilamarchant



Escala plena, jugadors motivats, gran ambient... foren els ingredients per a que ahir la gerència de Vilamarchant poguera celebrar en una gran partida el seu tercer aniversari.

En la mateixa entrada del trinquet ya es palpava que seria una gran nit. De roig trobàvem tres escalaters, Puchol II, Soro III i Pere Roc II. De blau tres migers, Félix, Dani i Tomás de Xaló. Una partida diferent de les habituals en els que jugadors com Felix, Soro III o Pere Roc arriscaven molt. Els 4250 euros que s'anunciaven a l'inici de la partida era l'ingredient definitiu per a la que seria una espectacular partida.

Un senzill homenage i un sentit minut de silenci en recort de Álvaro de Tibi, silencià un trinquet en ganes de pilota.

I si, va ser una espectacular partida puix Soro III demostrà poder jugar per davant d'un rest, la seua volea i la seua calitat impressionaren als aficionats una vegada més. Pero si el de Massamagrell va brillar Félix va estar impressionant, fent un dau colocat, buscant el erro del contrari, fent molts quinzes directes, aconsellat per Grau (quin lux) era capaç de ficar la pilota on cap dels tres restos la podia tornar. Pero no solament va complir en el dau, també en els rebots. Els seus rivals no tenien por per a donar rebots a colp, pero el de Dénia estava allí, decidit a deixar el seu sagell, tornant rebots en la dreta, en l'esquerra, rodant per terra... No tornaven com els rebots jugats per Puchol, pero tornaven una i un atra volta, pocs se'n deixà.

Els jocs se n'anaven guanyant des del dau fins al 45-40. Allí els escalaters donaren un colp d'efecte trencant per primera vegada el joc des del rest, 50-40. Tot feya indicar que la partida acabaria ahí, pero no, els miger encara no havien dit la seua última paraula i conseguien guanyar el joc des del rest, cavallers, encare teníem partida. Els migers apretaren i se mantingueren en la partida apretant el marcador en un 55-50 per als escalaters que anaven al rest. Des d'allí poguéren tancar el joc i la partida.

En definitiva, una gran partida en la que els migers tingueren les seues opcions, on destacà Félix que aguantà tota la partida a un gran nivell, pero que estigué ben acompanyat per un Dani que, si be no és un jugador de molts blaus templava el joc dels seus companyers, treballava el quinze i resultava molt efectiu en moments determinants, i també per un Tomás molt batallador, en ganes d'atacar i efectiu en la corda. Una partida en la que els restos patiren de valent i on destacà un Soro III que dominava en el seu joc de volea, pero que estava ben acompanyat per un Puchol III que feu una bona partida i un Pere Roc que, tot i patir en la corda, va entrar molt en joc donant aire als seus companyons.

Aplaudiments, ovacions i coixinets a l'aire adornaren una nit plena de quinzes de gran nivell.



Comentarios

Entradas populares de este blog

Una parella de 10

  Després de nou partides disputades, Giner i Nacho han tancat un campeonat de 10 puix han conseguit sumar la victòria més important, la de la final. Per tant, la parella ha conseguit fer una Lliga perfecta, de 10, no solament pel ple de 10 victòries, també pel gran equip que han fet. I és que Giner i Nacho s'han mostrat com una parella intractable, sense fissures. Hem vist un Giner ficat en la faena, a un gran nivell, quin gust dona vore-lo jugar. Pero com ell mateixa digué en declaracions a Pilota Pro, jugava en un miger que “marca molt la diferència”, i el tenia que aprofitar. Tenim a un pilotari, un miger, qui hui en dia, en permís del número 1, Puchol II, marca la pauta a seguir, la referència en les lloses dels trinquets. Nacho te cames, físic i tècnica. Te pot jugar en criteri en les dos mans, per dalt i per baix, abarca molta cancha i sap colocar-se i colocar la pilota com pocs. Si continua jugant aixina, i te pinta de que aixina serà, tenim per a fruir molt

Triats els 17 valencians i valencianes que jugaran per guanyar l'Europeu de Pilota

  Freixo de Espada à Cinta és un chicotet municipi portugués de poc més de 3.000 habitants. Es troba en la frontera espanyola, front la província de Salamanca, i del 2 al 6 d'abril serà la capital europea de la pilota ya que allí es disputarà l'Europeu 2024. Valéncia afronta esta nova fita europea després de proclamar-se campeona del Món en Alzira fa poc més d'un any. La Selecció Valenciana encara este nou repte en novetats. La primera d'elles és que, com anuncià en el seu moment, Vicent Molinés deixa el càrrec de seleccionador, deixant pas a un cos tècnic format per Juanma Garrido, Arnau Oliver i Ana Giner, que ya formaven part de l'equip del seleccionador en Alzira 2023. Per un atra banda trobem les baixes de dos peces importants degut a les lesions, Mar en dones i Puchol II en hòmens. Selecció Femenina L'equip femení tornarà a estar format per sis jugadores. Continuen de la cita d'Alzira Victoria, Ana de Beniparrell, Amparo de Moncada i Irene

En Benissa, pilota i misa

Que la pilota és especial ya ho saben tots els que estan llegint estes llínies. Una de les característiques que fan del nostre un deport especial, més estimat, de bo, pels seus practicants és la intensa activitat per part dels aficionats. A diferència dels clubs de fútbol, en pilota no tenim milers de socis i abonats, pero si tenim un grapat d'enamorats en cada poble. Un grapat que són els que li donen vida, dia a dia, a la pilota valenciana. I un bon eixemple és Benissa i el seu Campeonat Comarcal Puríssima Chiqueta. Benissa és de tots coneguts pel dit “Els dumenges, en Benissa, pilota i missa”. Per tant, és per tots coneguda la seua afició a la pilota. De fet, el seu trinquet ha sigut seu de grans partides en la seua història. Pero el trinquet es manté viu gràcies a eixe grapat d'aficionats del poble que encara s'ocupa d'organisar, entre d'atres coses, un campeonat d'aficionats, el Puríssima Chiqueta, que es mamprengué en els huitanta.