Ir al contenido principal

Valéncia i Alfara se juguen demà la seua participació en les semifinals de la Lliga a Llargues



Després de la derrota, per tan sols un joc, de Borbotó davant la visita de l'equip de Valéncia-Pelayo la passada semana, pareix que el liderat del grup de Valéncia en la lliga a llargues, ya en la última jornada, serà cosa de dos: Alfara del Patriarca i Valéncia-Pelayo. Dos equips que justament, s'enfronten demà en el carrer de Cavallers del cap i casal a les 12 h.

Els de la capital tenen ara mateixa 14 punts, a falta de dos partides, la que els te que enfrontar als últims classificats, Godella, i en la que molt provablement trauran els tres punts, i la que demà els enfrontarà als d'Alfara. Estos, per la seua part, tenen en l'actualitat 16 punts i solament els falta per disputar la partida de demà dumenge. Per tant, el que demà guanye serà l'equip que representarà al grup de Valéncia en l'encreuament per a obtindre el semifinalista en primera categoria de la Lliga a Llargues de la Diputació d'Alacant.

La de demà promet ser una partida molt emocionant, disputada i vibrant ya que els dos equips tenen moltes ganes d'enfrontar-se entre ells i demostrar quin equip és el millor en l'Horta. Com a complement previ, es farà un modest i sentit homenage a una de les figures més grans a nivell mundial de les llargues, Álvaro de Tibi, que va faltar esta mateixa semana en sa casa de Ibi.

Per tant, es reunixen tots els ingredients per a que demà es puga fruir d'una gran partida de pilota valenciana, una gran partida de llargues, en un dels carrers més emblemàtics del cap i casal.



Comentarios

Entradas populares de este blog

Una parella de 10

  Després de nou partides disputades, Giner i Nacho han tancat un campeonat de 10 puix han conseguit sumar la victòria més important, la de la final. Per tant, la parella ha conseguit fer una Lliga perfecta, de 10, no solament pel ple de 10 victòries, també pel gran equip que han fet. I és que Giner i Nacho s'han mostrat com una parella intractable, sense fissures. Hem vist un Giner ficat en la faena, a un gran nivell, quin gust dona vore-lo jugar. Pero com ell mateixa digué en declaracions a Pilota Pro, jugava en un miger que “marca molt la diferència”, i el tenia que aprofitar. Tenim a un pilotari, un miger, qui hui en dia, en permís del número 1, Puchol II, marca la pauta a seguir, la referència en les lloses dels trinquets. Nacho te cames, físic i tècnica. Te pot jugar en criteri en les dos mans, per dalt i per baix, abarca molta cancha i sap colocar-se i colocar la pilota com pocs. Si continua jugant aixina, i te pinta de que aixina serà, tenim per a fruir molt

Triats els 17 valencians i valencianes que jugaran per guanyar l'Europeu de Pilota

  Freixo de Espada à Cinta és un chicotet municipi portugués de poc més de 3.000 habitants. Es troba en la frontera espanyola, front la província de Salamanca, i del 2 al 6 d'abril serà la capital europea de la pilota ya que allí es disputarà l'Europeu 2024. Valéncia afronta esta nova fita europea després de proclamar-se campeona del Món en Alzira fa poc més d'un any. La Selecció Valenciana encara este nou repte en novetats. La primera d'elles és que, com anuncià en el seu moment, Vicent Molinés deixa el càrrec de seleccionador, deixant pas a un cos tècnic format per Juanma Garrido, Arnau Oliver i Ana Giner, que ya formaven part de l'equip del seleccionador en Alzira 2023. Per un atra banda trobem les baixes de dos peces importants degut a les lesions, Mar en dones i Puchol II en hòmens. Selecció Femenina L'equip femení tornarà a estar format per sis jugadores. Continuen de la cita d'Alzira Victoria, Ana de Beniparrell, Amparo de Moncada i Irene

En Benissa, pilota i misa

Que la pilota és especial ya ho saben tots els que estan llegint estes llínies. Una de les característiques que fan del nostre un deport especial, més estimat, de bo, pels seus practicants és la intensa activitat per part dels aficionats. A diferència dels clubs de fútbol, en pilota no tenim milers de socis i abonats, pero si tenim un grapat d'enamorats en cada poble. Un grapat que són els que li donen vida, dia a dia, a la pilota valenciana. I un bon eixemple és Benissa i el seu Campeonat Comarcal Puríssima Chiqueta. Benissa és de tots coneguts pel dit “Els dumenges, en Benissa, pilota i missa”. Per tant, és per tots coneguda la seua afició a la pilota. De fet, el seu trinquet ha sigut seu de grans partides en la seua història. Pero el trinquet es manté viu gràcies a eixe grapat d'aficionats del poble que encara s'ocupa d'organisar, entre d'atres coses, un campeonat d'aficionats, el Puríssima Chiqueta, que es mamprengué en els huitanta.